Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Koμάντος της ΜΙΤ θα φρουρούν τον Ερντογάν!

27.12.2012 | 10:56
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

   Οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεσσάρων «κοριών» στο γραφείο, στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλάζει τους κανονισμούς φρούρησης του τούρκου πρωθυπουργού.
   Οι φρουροί του Ερντογάν δεν θα είναι από την τουρκική αστυνομία! Από εδώ και πέρα ο τούρκος πρωθυπουργός θα φρουρείται από τους άνδρες της ΜΙΤ. 
  «Τον Ταγίπ θα τον φρουρούν ειδικοί φρουροί της ΜΙΤ» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο τούρκος πρωθυπουργός θα φρουρείται από ειδικά εκπαιδευμένους κομάντος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών καθώς «έχει προκληθεί πανικός μετά τις αποκαλύψεις της ύπαρξης κοριών στο γραφείο του».
   Η αμφισβήτηση της ικανότητας των τούρκων αστυνομικών είναι ξεκάθαρη καθώς δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τις υποκλοπές των συνομιλιών του Ερντογάν. Ηδη πριν λίγους μήνες είχε αλλάξει όλη η ομάδα φρούρησης του πρωθυπουργού της Τουρκίας αλλά φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό.
   Ο λόγος της παρέμβασης της ΜΙΤ είναι πως αυτή η υπηρεσία είχε προειδοποιήσει τον Ερντογάν για την υπάρξη «κοριών» στο γραφείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΜΙΤ βρήκε 4 "κοριούς" στο γραφείο του Ερντογάν 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ