Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοροϊδεύουν τους στρατιωτικούς με την ενοποίηση των Μετοχικών - Απίστευτη απάντηση Δαβάκη

30.10.2013 | 00:31
Κοροϊδία. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη λέξη καλύτερη για να περιγράψει τις απαράδεκτες απαντήσεις που έδωσαν τρία υπουργεία (Εργασίας και Κοινωνικής Ααφάλισης, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιχειρούμενη ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων.

Η κοροϊδία έναντι όχι των βουλευτών αλλά των στρατιωτικών που αγωνιούν για το συγκεκριμένο θέμα είναι προφανώς ανεπίτρεπτη .
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. κ. Θοδωρής Δρίτσας και Νάντια Βαλαβάνη κατέθεσαν ως αναφορά την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 47/17-9-2013 κοινή επιστολή του ΣΥΣΜΕΔ με την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, αναφορικά με την επιχειρούμενη "ενοποίηση" των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας. Όπου ΣΥΣΜΕΔ υπάρχει πάντα η προσπάθεια να μην υπάρξουν ούτε απαντήσεις ,ούτε οτιδήποτε άλλο, για ευνόητους λόγους!

Τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών “έριξαν το μπαλάκι” στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το οποίο ανέλαβε να δώσει την εξής απίστευτη απάντηση ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης :

“τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οφείλουν να αναφέρονται ιεραρχικά, μέσω των ισχυουσών διαδικασιών και διαταγών”.

Η υποκρισία καλό θα ήταν να σταματούσε κάπου εδώ μετά από τέσσερα χρόνια απίστευτων περικοπών στους στρατιωτικούς. Όπως και οι “εξετάσεις” στη Χρυσή Αυγή πρέπει κάπου να τελειώνουν , επειδή αφορούν πλέον μόνον όσους έχουν άγχος μαζί της.

Συνεπώς δεν είναι τουλάχιστον σοβαρό να δίδεται τέτοια απάντηση από τον ΥΦΕΘΑ. Γιατί αν τελικά και οι στρατιωτικοί πάρουν σοβαρά τα όσα τους “συμβουλεύει” θα δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή από τις μονάδες μέχρι και τον κ.Κωσταράκο! 

Διαβάστε ακόμη:

Βοήθημα στα παιδιά στρατιωτικών στα 18 χωρίς προϋποθέσεις

Δαβάκης για Μετοχικά Ταμεία: Ενοποίηση μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβήματα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ