Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουβέλης στους γονείς των 2 στρατιωτικών: Να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα

06.04.2018 | 10:33
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης επικοινώνησε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τηλεφωνικά με τους γονείς του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠ.ΟΠ. λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη.

Ο ΑΝΥΕΘΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του OnAlert, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών ευχήθηκε την ταχεία επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα, και τους ζήτησε να τους μεταφέρουν τις ευχές του εν όψει του Πάσχα. Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα δουν για πέμπτη φορά τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. 

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα αναμένεται να είναι βαρύ και ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα που θα περάσουν μακριά από τα παιδιά τους. Ωστόσο, οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ελπίζουν πως ίσως σε αυτό το επισκεπτήριο να δουν τους Έλληνες στρατιωτικούς, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι, και να έχουν την ευκαιρία να τους αγκαλιάσουν.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει η δυνατότητα για συνάντηση δια ζώσης, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη αναμένεται να φτάσουν στις φυλακές περίπου στις 13.00, ενώ νωρίτερα θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ