Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουμουτσάκος: Καμία αμφισβήτηση από την Τουρκία δεν θα γίνει ανεκτή

20.12.2018 | 17:27
Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, τονίζει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην Τουρκία ότι “καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή. Ο σεβασμός του διεθνούς δίκαιου είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα”.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η απαράδεκτη τουρκική παραβατικότητα εντείνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Το επιβεβαιώνουν τα ίδια τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ. Η Τουρκία εξελίσσεται σε πηγή αστάθειας και έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Κυβέρνηση από την πλευρά της, μόλις προ δύο μηνών, μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν εξέπεμπε αισιόδοξες εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους διαύλους επικοινωνίας.

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται αντί να βελτιώνονται. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός είτε παραπλανάται είτε παραπλανεί σκοπίμως τους πολίτες.

Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή. Ο σεβασμός του διεθνούς δίκαιου είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα».

Πηγή: Newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ