Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Κουτοπονηριές" Ερντογάν λίγη ώρα πριν την συνάντηση με Σαμαρά

05.09.2014 | 11:58
«Έκπληξη» δηλώνει η Άγκυρα, από την ερμηνεία -όπως λέει- που έγινε από την Αθήνα των δηλώσεων του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το Κυπριακό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει την «ερμηνεία» σε «ανάγκες εσωτερικής πολιτικής», ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου υποστηρίζει: «Οι ερμηνείες αυτές δεν απηχούν την αντίληψη συνεργασίας, που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, και η οποία επιθυμούμε να συνεχιστεί».

Αναφέρει ακόμη πως «ο Πρόεδρος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αποφασιστικότητα της τουρκικής πλευράς για μία δίκαιη και μόνιμη λύση στο Κυπριακό και την προσδοκία για τη συνεργασία της Ελλάδος προς αυτή την κατεύθυνση» και πως «η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά (σσ. στη διαδικασία λύσης του Κυπριακού) σε συνεργασία με τις άλλες εγγυήτριες δυνάμεις και τις ενδιαφερόμενες χώρες και πρωτίστως τα Ηνωμένα Έθνη» (για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ - 'Ο Ερντογάν δυναμιτίζει το κλίμα πριν τη συνάντηση με Σαμαρά').

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυπριακό και ελληνοτουρκικά στην συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν

Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου Ερντογάν - Ποιοι είναι στον "στενό πυρήνα" του

Γιατί ο Σαμαράς πρέπει να ανησυχεί για το ραντεβού με τον Ερντογάν - Όχι άλλο "καζάν καζάν"


Σύνοδος NATO: Τι "παίζει" για την Ελλάδα


Η ατζέντα Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ