Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδειες Στρατιωτικών: Κόβουν τα λεφτά, τώρα τους κόβουν και τις άδειες

07.06.2013 | 17:01
Δεν φτάνει που τους κόβουν τα λεφτά και καθυστερούν να τους πληρώσουν. Τους κόβουν και τις άδειες που δικαιούνται να πάρουν. Ο λόγος για το προσωπικό που υπηρετεί στο Κόσσοβο.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ ,που μεταφέρει πληροφορίες από στελέχη που υπηρετούν στο Κόσσοβο

  • Δεν τους χορηγήθηκε η εορταστική άδεια, που χορηγήθηκε από τον κ. ΥΕΘΑ, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ΕΔ, ‘’πέραν των προβλεπομένων’’ σύμφωνα με το (δ) σχετικό.
  • Δεν τους χορηγήθηκε ούτε καν η 4ήμερη ΑΜΔ πριν την αναχώρησή τους για την αποστολή, όπως προβλέπεται από το (β) σχετικό.
  • Η χορήγηση της 15νθήμερης άδειας πέραν της κανονικής μετά τον επαναπατρισμό, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να αναπληρώσει το σοβαρότατο κενό που δημιουργείται με την πλήρη απομόνωση, για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών, των στελεχών από τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους πάνω από όλα, αλλά και τον κοινωνικό περίγυρό τους.
  • Τέλος, όπως μεταφέρθηκε από τα ίδια στελέχη, “η υπηρεσία που κλήθηκαν να βρεθούν στις ειρηνευτικές αποστολές ενέχει κινδύνους, η ψυχολογία τους δοκιμάζεται έντονα καθημερινά, από αστάθμητους παράγοντες και θεωρούν ότι η άνιση μεταχείρισή τους έναντι των λοιπών συναδέλφων μας (Ευρωπαϊκών Στρατών), στο απλό αυτό θέμα της άδειάς τους, κλονίζει περαιτέρω το ηθικό τους”.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Γνωρίζετε ότι το 65% των στρατιωτικών ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας;" - Ερώτημα στον πρωθυπουργό

Περικοπή 1 δις από το ΥΠΕΘΑ - "Ούτε για αστείο" λένε και δείχνουν τους πίνακες του μεσοπρόθεσμου


48% των στρατιωτικών δεν "βγάζει" ούτε το μισό μήνα με τον μισθό του


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ