Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Κρεμλίνο αρνείται οτι έχει στα χέρια του απόρρητο υλικό κατά του Τραμπ - Δείτε το έγγραφο

11.01.2017 | 13:58
 Η Ρωσία δεν έχει στη διάθεσή της "φακέλους με πληροφορίες που να διακυβεύουν τη φήμη" του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες των επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προϊόν μιας "απόλυτης παραποίησης" που έχει στόχο να βλάψει τις διμερείς σχέσεις με την Ουάσινγκτον.

"Το Κρεμλίνο δεν έχει στην κατοχή του 'kompromat' για τον Ντόναλντ Τραμπ", δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, χρησιμοποιώντας έναν όρο που χρησιμοποιείτο την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, και που χρησιμοποιήθηκε στο έγγραφο που παραθέτουμε, για να χαρακτηριστούν οι ενοχοποιητικές πληροφορίες που συλλέγονταν σε βάρος προσώπων τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενα εκβιασμού.

Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν χθες στην ύπαρξη ενός 35σέλιδου εγγράφου,που παραθέτουμε παρακάτω μετα απο δημοσίευση του στη ιστοσελίδα Buzzfeed, στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς πληροφορίες που παρουσιάζονται ως ενοχοποιητικές για τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως η φερόμενη ύπαρξη ενός βίντεο σεξουαλικής φύσης που γυρίστηκε κρυφά από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Μόσχα το 2013.

Το έγγραφο αυτό, το οποίο συντάχθηκε από έναν πρώην πράκτορα της βρετανικής αντικατασκοπείας που κρίνεται αξιόπιστος από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, γνωστοποιεί επίσης φερόμενες ανταλλαγές πληροφοριών για πολλά χρόνια ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ, το περιβάλλον του και το Κρεμλίνο και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές. "Πρόκειται για την απόλυτη παραποίηση (...) Η κατασκευή ψευδών αυτού του είδους συνιστά προφανή απόπειρα να ζημιωθούν οι διμερείς μας σχέσεις" πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τάσσεται υπέρ μιας προσέγγισης με τη Μόσχα, συνέχισε ο Πεσκόφ.
"Ορισμένοι άνθρωποι πυροδοτούν αυτήν την υστερία", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση αυτή, μετά τη σχετική δήλωση και του Τραμπ, ένα "κυνήγι μαγισσών".

Χθες το βράδυ και ο ίδιος ο Τραμπ είχε διαψεύσει τις πληροφορίες ότι η Ρωσία έχει στη διάθεσή της πληροφορίες που τον ενοχοποιούν. "Ψευδείς Ειδήσεις - Ένα Απόλυτο Πολιτικό Κυνήγι Μαγισσών!" έγραψε στο Twitter.

"Το Κρεμλίνο δεν επιδιώκει να εξασφαλίσει 'kompromat'", επανέλαβε τέλος ο Πεσκόφ, διαψεύδοντας επίσης ότι οι ρωσικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες που να διακυβεύουν τη φήμη της αντιπάλου του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον.
Η Ρωσία διαψεύδει ότι ευθύνεται για οποιαδήποτε ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όπως την κατηγορούν οι υπηρεσίες πληροφοριών στην Ουάσινγκτον.

Το παρακάτω έγγραφο σύμφωνα με την ιστοσελίδα Buzzfeed ειναι το έγγραφο στο οποίο αναφέρονται τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και που "καίει" τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Το έγγραφο, αναφέρει η ιστοσελίδα συντάχθηκε για τους πολιτικούς αντιπάλους του Τραμπ. Το έγγραφο περιέχει όμως αρκετά λάθη γράφει η ιστοσελίδα. 
Η έκθεση κάνει λάθος στη ορθογραφία ονόματος της εταρίας«Alpha Group," σε όλο το έγγραφο, καθώς το σωστό ειναι Alfa Group.
Επίσης αναφέρει ότι ο οικισμός της Barvikha, έξω από τη Μόσχα, "προορίζεται για κορυφαίους αξιωματούχους και τους στενούς συνεργάτες τους." Δεν προορίζεται για κανέναν, και κατοικείται από τους πολύ πλούσιους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νέου προέδρου Michael Cohen οι ισχυρισμοί ήταν απολύτως ψευδείς."Είναι τόσο γελοίο σε τόσα πολλά επίπεδα”, είπε. "Σαφώς, το πρόσωπο που το δημιούργησε αυτό το έκανε από τη φαντασία του, ή επειδή ήλπιζε ότι τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης θα δημοσιεύσουν αυτη την ψεύτικη είδηση με την οποιαδήποτε λογική μπορεί να έχουν. ”

Trump Intelligence Allegations by zerohedge on Scribd


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ