Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσεις 2018: Σύνδεση αποστρατείας με την υπόθεση πυρομαχικών βλέπει ο Κικίλιας

03.03.2018 | 23:34
Σύνδεση αποστρατείας, στις φετινές κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, με την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, βλέπει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας, ο ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ: "χάλασε τη δουλειά που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος, με τον εκλεκτό μεσάζοντά του Βασίλη Παπαδόπουλο"

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κικίλια είναι η ακόλουθη:

«Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος.

Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ