Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Kρήτη: Aτύχημα με σκάφος των Αμερικανών στα Χανιά

29.03.2018 | 21:39
Tριαξονικό που μετέφερε σκάφος της αμερικανικής βάσης ενώ κινούνταν στην περιοχή του Βλητέ, στα Χανιά,  υπό το βάρος του φορτίου που μετέφερε, εξετράπη της πορείας της και έπεσε έπεσε στο πρανές του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα για την ανάσυρση του βαρέος οχήματος από το χαντάκι γεγονός που οδήγησε σε διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα, αναφέρει το flashnews.gr

Αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ογκώδους οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί οτι από το ατύχημα δεν κινδύνευσε κανείς. 

H ανακοίνωση των Αμερικανών: 

Σε  ανακοίνωση για το ατύχημα που έγινε το πρωί στον Βλητέ, κατά τη μεταφορά σκάφους στην Αμερικανική βάση της Σούδας στο Μαράθι, προχώρησε η διοίκηση της νατοϊκής βάσης, ζητώντας συγνώμη από την τοπική κοινωνία για το συμβάν, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τις ελληνικές αρχές για την συνδρομή της στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σε μεταφρασμένο κείμενο

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης μεταφοράς εξοπλισμού από την βάση που υποστηρίζει ναυτικές δραστηριότητες για τη Νατοϊκή Βάση στο Μαράθι, ένας τράκτορας που μετέφερε σκάφος, γλίστρησε στο δρόμο. Τοπική υπηρεσία ρυμούλκησης έσπευσε στο σημείο και καθάρισε το δρόμο για την κυκλοφορία (των οχημάτων). Λυπούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία σας αποτέλεσμα του συμβάντος και εκτιμούμε την στήριξη και την βοήθεια από τις ελληνικές αρχές στην επίλυση αυτού του ζητήματος εγκαίρως.

Παρακάτω παρατίθεται η ανακοίνωση στο πρωτότυπο κείμενο

"During a scheduled transport of equipment from Naval Support Activity Souda Bay to the Marathi NATO Pier complex, a tractor-trailer carrying a watercraft slid off the road. A local towing service was dispatched to the scene and has cleared the road for commuter traffic. We regret any inconvenience caused to the local community as a result of this event and appreciate the support and assistance from our Greek partners in resolving this issue in a timely manner."


Πηγή: flashnews.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ