Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Kυπριακό: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο Έιντε και το τετ α τετ Αναστασιάδη Ακιντζί

03.08.2017 | 23:55
Αποχαιρετιστήριο δείπνο παρέθεσε ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε με αφορμή την αποχώρησή του από την Κύπρο. O Έιντε αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, αφού θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα του το Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι στο δείπνο παρευρέθηκαν και οι Αναστασιάδης και Ακιντζί,οι οποίοι για πρώτη φορά μετά το Κραν Μοντανά βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Νωρίτερα ο κ. Έιντε είχε ξεχωριστές συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όσο και με τον Μουσταφά Ακιντζί.


Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Ειντε και ξεχωριστά. Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα και είχε αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα.

Επίσης, νωρίς το απόγευμα, την τελευταία αποχαιρετιστήρια συνάντηση τους είχαν στα κατεχόμενα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι τώρα εστιάζουν στην ολοκλήρωση των εκθέσεων που είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων.

Περισσότερα στο neswit.com.cy
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ