Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυπριακό μάθημα για τις Ενώσεις Στρατιωτικών

10.07.2014 | 00:21
Η αντιμετώπιση που έχουν οι Ενώσεις Στρατιωτικών στην Ελλάδα έχει καταντήσει αστεία κι ας νομίζουν όσοι παριστάνουν ότι “αγνοούν” την ύπαρξή τους ότι κάνουν κάτι σοβαρό.

Ούτε καν απάντηση στις επιστολές δεν στέλνουν οι αρμόδιοι. Γράψαμε χθες για την περίπτωση των υπαξιωματικών του ΠΝ που ακόμη περιμένουν -έστω από ευγένεια- μια απάντηση από τον Υπαρχηγό ΓΕΝ.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο ,με τα στρατεύμετα του Αττίλα απέναντι, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας έχει λύσει αυτά τα θέματα. Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού επικοινωνεί χωρίς κανένα πρόβλημα με την πολιτική ηγεσία, θέτει ερωτήματα και λαμβάνει απαντήσεις.

Το απόσπασμα από την τελευταία ανακοίνωση του ΣΑΚΣ:

"Ο ΣΑΚΣ την 4η Ιουλ 2014 απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της επιτροπής Άμυνας της Βουλής κ. Γιώργο Βαρνάβα ζητώντας να ενημερωθεί σε σχέση με την κατάθεση εκ μέρους του Υπουργείου Άμυνας Κανονισμών που αφορούν στην θεσμοθέτηση ωραρίου για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Βαρνάβα απάντησε στο Σύνδεσμο μας την 7η Ιουλ 2014".

Εδώ ας εξακολουθήσουν να παριστάνουν τους ανήξερους . Στην πραγματικότητα όμως έχουν μείνει σε άλλες εποχές ,με άλλες ΕΔ , άλλα στελέχη και άλλες ανάγκες. Καιρός είναι να βρεθεί κάποιος στην ηγεσία που να μην ασχολείται μόνο με τις στολές των Βαλκανικών πολέμων.

Διαβάστε ακόμη:


Τι θα κάνει ο Αβραμόπουλος με τις Ενώσεις Στρατιωτικών;"Ναι" Αβραμόπουλου στη λειτουργία Ενώσεων Στρατιωτικών και ο "Δούρειος Ίππος" του ΓΕΕΘΑΚρανιδιώτης: "Διώξτε γιους,κόρες γκόμενες,κόψτε μισθούς βουλευτών και εφαρμόστε την απόφαση του ΣτΕ"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ