Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυπριακό: "Προς το χειρότερο η ελληνοκυπριακή νοοτροπία" δήλωσαν από τα Κατεχόμενα

09.11.2018 | 19:35
Το "ψευδοκράτος" δεν είδε με καλό μάτι το διάγγελμα Αναστασιάδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από λίγες ημέρες και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του διά στόματος του "υπεξ" κ.Οζερσάϊ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν θέλει να μοιραστεί με τους Τ/κ την εξουσία και τον πλούτο, ενώ πήγε ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ανήκει στους Ε/κ, δήλωσε ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι ενημερώνοντας τους υπαλλήλους του «υπουργείου» του για το Κυπριακό και τις σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι στάθηκε ιδιαίτερα στη φράση του Προέδρου της Δημοκρατίας στη διάσκεψη Τύπου για το θέμα της λειτουργικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης και ότι δεν χρειάζεται οι Τ/κ να έχουν λόγο σε όλα τα θέματα αλλά σε εκείνα που είναι ζωτικής σημασίας για τους ίδιους.

Ποιος και πώς θα κρίνει ποια είναι ζωτικής σημασίας θέματα, αυτό είναι το σημαντικό, δήλωσε ο κ. Οζερσάι, λέγοντας ότι με αυτή την έκφραση φάνηκε πως οι Ε/κ δεν θέλουν να διαμοιραστούν με τους Τ/κ ούτε την εξουσία ούτε τον πλούτο.

«Τι κρίμα που η αναμενόμενη αλλαγή νοοτροπίας της ε/κ πλευρά για να μπορέσουν να γίνουν διαπραγματεύσεις με νόημα, όχι μόνο δεν έγινε, αλλά άλλαξε προς το χειρότερο και αυτό δεν διέλαθε της προσοχής του διεθνούς παράγοντας», πρόσθεσε ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Πηγή: Offsite 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ