Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η αμερικανίδα πρέσβης κάλεσε σε δεξίωση τους Τούρκους στρατηγούς του Αττίλα!

07.11.2015 | 13:06
Αμερικανικό “φάουλ” που προφανώς δεν είναι τυχαίο.

H ΜILLIYET σε είδηση με τίτλο «Ειδική πρόσκληση από τις ΗΠΑ στον τουρκικό Στρατό» αναφέρεται σε δεξίωση που παρέθεσε η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Λευκωσία, κ Kathleen Ann Doherty, στο ξενοδοχείο Merit της «ΤΔΒΚ», στην οποία προσκάλεσε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Μεταξύ αυτών, ο Διοικητής των τουρκικών ειρηνευτικών δυνάμεων, Αντισυνταγματάρχης Ilyas Bozkurt, ο Διοικητής των Δυνάμεων Ασφαλείας, Υποστράτηγος Ερχάν Ουζούν, οι οποίοι παρευρέθησαν με την επίσημη στολή τους. Προσκεκλημένοι στη δεξίωση ήταν επίσης οι επικεφαλής ξένων διπλωματικών αποστολών.
Η Αμερικανίδα Πρέσβης, στην ομιλία της μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στη δεξίωση των ΗΠΑ στην Κύπρο βρίσκεται επίσης και ο τουρκικός Στρατός. Αυτό συνιστά μια ένδειξη εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς τον τουρκικό Στρατό. Οι ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες για την άδεια εκταφής σε 30 στρατιωτικές περιοχές».

Στο Κυπριακό μας ετοιμάζουν “λύσεις τετελεσμένες” και πολύ φοβόμαστε ότι σε Λευκωσία και Αθήνα κοιμούνται ή ακόμη χειρότερα παριστάνουν πως κοιμούνται … 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ