Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπρος: Ηχηρό μήνυμα αποτροπής από το ΓΕΕΦ - ΒΙΝΤΕΟ

20.02.2018 | 10:54
Με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα να ρίχνει βαριά τη σκιά της στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, ηχηρό μήνυμα αποτροπής εξέπεμψε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς. 

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς, εκτελέστηκαν βολές πυροβολικού μάχης στο Πεδίο Βολών Κιτίου με τη χρήση αυτοκινούμενων και ρυμουλκούμενων πυροβόλων όλων των διαμετρημάτων. Στις βολές συμμετείχε πέραν του προσωπικού των Μονάδων και έφεδροι Αξιωματικοί, ενώ για πρώτη φορά στην εν λόγω εκπαίδευση συμμετείχαν και γυναίκες Συμβασιούχοι Οπλίτες. 

Κατά τη διάρκεια των βολών εφαρμόστηκαν στην πράξη οι διαδικασίες της τεχνικής και τακτικής του όπλου του Πυροβολικού προσαρμοσμένες στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις, υπό το βλέμμα του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Ανδρέα Μαρκίδη. Ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΦ διαπίστωσε την άρτια εκπαίδευση των Μονάδων Πυροβολικού, την ακρίβεια εκτέλεσης των προβλεπόμενων διαδικασιών και το υψηλό ηθικό του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτές. 

Δείτε το βίντεο 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ