Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Βρετανοί έβγαλαν και ταξιδιωτική οδηγία!

23.03.2013 | 13:31
Για άλλη μια φορά οι Βρετανοί ξεπερνούν τα όρια!

Την ώρα που η Κύπρος περνά δραματικές ώρες, που οι πολίτες της βλέπουν τους κόπους της ζωής τους να «κουρεύονται» και δυσκολεύονται να αγοράζουν ακόμη και τα απαραίτητα γιατί οι τράπεζες είναι κλειστές και τα ΑΤΜ δίνουν χρήματα με το σταγονόμετρο, η βρετανική κυβέρνηση βρήκε την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσει».Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για όσους πολίτες σκέφτονται να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο και προειδοποιεί ακόμη και για τους ατζαμήδες οδηγούς! 

Η οδηγία «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα του Φόρεϊν Όφις και κάνει λόγο ακόμη και για «υποβόσκουσα» τρομοκρατική απειλή! «Υπάρχει μια υποβόσκουσα τρομοκρατική απειλή.

Οι επιθέσεις, αν και είναι απίθανες, θα μπορούσαν να είναι αδιάκριτες, ακόμη και σε μέρη όπου συχνάζουν Κύπριοι αλλά και ξένοι πολίτες», αναφέρεται.

Κάθε χρόνο, ένα εκατομμύριο Βρετανοί περνούν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο. 

Στην οδηγία, το βρετανικό υπουργείο καλούν τους πολίτες να έχουν μαζί τους αρκετά μετρητά για να μην ξεμείνουν από χρήματα όσο βρίσκονται στην Κύπρο, ενώ τους συμβουλεύει να πάρουν προληπτικά μέτρα για την ασφάλειά τους.

«ΑΤΜ, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά, αλλά καθώς οι τράπεζες είναι κλειστές, σας συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας αρκετά ευρώ για να καλύψουν τη διάρκεια της διαμονής σας και να πάρετε προληπτικά μέτρα ασφαλείας κατά των κλοπών», αναφέρει η οδηγία. 

Μόνο που η οδηγία δε μένει εκεί. «Στην οδήγηση, τα στάνταρ είναι χαμηλά. Να προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε», συμβουλεύονται οι Βρετανοί τουρίστες... 

Καλά όλα τα άλλα, αλλά συμβουλές και για την οδήγηση; Είναι εύκολο να χτυπάς τον άλλο όταν είναι κάτω. Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά δεν περιμέναμε μια ταξιδιωτική οδηγία για να το καταλάβουμε...  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ