Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπρος: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη με Λαβρόφ αύριο στη Μόσχα

21.02.2019 | 14:30
 Μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Μόσχα, μετά από πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του, Σεργκέϊ Λαβρόφ, θα πραγματοποιήσει ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αύριο, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, της οποίας θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες και γεύμα εργασίας μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα γίνει ανασκόπηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και να ανταλλαγούν απόψεις για την παρούσα κατάσταση στις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, καθως, επίσης, και για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που υπάρχουν. Περαιτέρω, αναμένεται να γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για άλλα διεθνή θέματα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τον κ. Λαβρόφ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ