Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Λάδι στη φωτιά" ρίχνει η κυβέρνηση με σενάριο "για μερική επιστροφή χρημάτων" στους στρατιωτικούς!

18.09.2014 | 00:01
Γίνεται όλο και χειρότερο. Ο λόγος για την προσπάθεια της κυβέρνησης να “αλλάξει” το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά από την απόφαση του ΣτΕ και την άρνησή της να την εφαρμόσει.

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤΕΝΝΑ ,μεταδόθηκε από τον οικονομικό συντάκτη Νίκο Ρογκάκο το σχέδιο της κυβέρνησης για την “αλλαγή κλίματος”. Ποιο είναι αυτό;

Όπως έχει γράψει το Onalert επιστροφή του 40% απ΄ όσα δικαιούνται να πάρουν πίσω οι στρατιωτικοί και αναδρομικά σε βάθος χρόνου. Σε βάθος πενταετίας λέμε εμείς.

Η διαρροή σ΄ ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ,έγινε δύο 24ωρα μετά από την “σιωπή” Τσίπρα στην ΔΕΘ η οποία προκάλεσε γκρίνια σε μερίδα στελεχών των ΕΔ ,κάτι που προφανώς κάποιοι από το επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο σκέφθηκαν ότι μπορούν να εκμεταλλευθούν.

Προφανώς δεν έχουν πιστέψει ακόμη ότι αυτό ακριβώς το σχέδιο οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να το αντιμετωπίσουν με υποβολή μαζικών αγωγών. Οι οποίες πολύ σύντομα θ΄ αρχίσουν να κατατίθενται. Η ΠΟΕΣ και οι Ενώσεις Στρατιωτικών μάλιστα δουλεύουν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν ειδικές ηλεκτρονικές φόρμες στις οποίες καθε στρατιωτικός με ευκολία θα μπορεί να υπολογίζει μόνος του τι ποσό μπορεί να διεκδικήσει. Όλα αυτά για να υπάρξει ταχύτητα στην διαδικασία κατάθεσης των αγωγών!

Συνεπώς οι στρατιωτικοί δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα χαρακώματα εκτός αν δουν πράγματι λευκή σημαία από το “αντίπαλο στρατόπεδο”. Κι αυτό σημαίνει ότι μοναδική λύση που μπορούν να αποδεχτούν είναι η απόλυτη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.

Διαβάστε ακόμη:

"Κατάρριψη" της πρωθυπουργικής ομιλίας από Πτέραρχο: "Δεν είμαστε ιθαγενείς για να δίνετε καθρεφτάκια""Έτσι θα γίνουν οι κατασχέσεις από τους στρατιωτικούς" - Ποια είναι τα επόμενα βήματα
"Κύριε πρωθυπουργέ μην μας παραμυθιάζετε" - Κείμενο βόμβα από τον ναύαρχο Γκορτζή


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ