Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Λαμία: Στρατιωτικός εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών

01.12.2017 | 09:31
Σοκάρει η είδηση της εμπλοκής στρατιωτικού σε κύκλωμα ναρκωτικών στη Λαμία. Η Η είδηση γνωστοποιήθηκε χθες από το τοπικό site της Λαμίας το οποίο αναφέρει μεταξύ αλλων ότι εξαρθρώθηκαν όχι μια αλλά δύο εγκληματικές οργανώσεις στη Λαμία που εμπλέκονται στην διακίνηση και εμπορία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Η μια εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από έξι άτομα κι η δεύτερη από πέντε. Επίσης έχει σχηματισθεί δικογραφία για περίπου 35 άτομα, τα οποία προμηθεύονταν χασίς από το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 37χρονος στρατιωτικός από τη Λαμία, που είναι μεταξύ των συλληφθέντωυπηρετεί στις Ειδικές Μονάδες (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν μέχρι τώρα σε 10 συλλήψεις Ελλήνων, ενώ αναζητούν και έναν Αλβανό, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Από πολύ νωρίς το πρωί το σύνολο σχεδόν της δύναμης της Ασφάλειας Λαμίας έκανε εκτεταμένες έρευνες σε σπίτια στη Λαμία, αλλά και σε χωριά στην ευρύτερη περιοχή, όπως στη Λυγαριά, τη Ροδωνιά και την Καρυά Υπάτης.

Έρευνες όμως πραγματοποιήθηκαν και σε περιοχές εκτός Φθιώτιδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν το Βόλο και την Αθήνα.
Στα χέρια των αστυνομικών έχουν βρεθεί πάνω από 22 κιλά χασίς, ενώ διψήφιος αριθμός δενδρυλλίων βρέθηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, καθώς επίσης 4 ζυγαριές ακριβείας, όπλα, φυσίγγια και χρηματικό ποσό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας με λεπτομέρειες από την επιχείρηση.


Με πληροφορίες από  LamiaReport

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ