Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακροδεξιός ρατσιστής ειναι 14% Αφρικανός!

13.11.2013 | 10:00
Έκπληξη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η πρόσφατη αποκάλυψη πως ένας γνωστός από την τηλεόραση ακροδεξιός ρατσιστής και υπέρμαχος της «λευκής υπεροχής» αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως τελικά δεν είναι τόσο λευκός όσο φανταζόταν. Ο 62χρονος Κρεγκ Κομπ εμφανίστηκε πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή «The Trisha Goddard Show» όπου παραδέχτηκε πως υποβλήθηκε σε μια σειρά από γενετικά τεστ, τα οποία έδειξαν πως είναι, κατά ένα ποσοστό 14%, Αφρικανός και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Υποσαχάριας Αφρικής!

Ο Κομπ, που είναι κατά το υπόλοιπο 86% Ευρωπαίος, δήλωσε στην εκπομπή πως «δέχτηκα να υποβληθώ στα τεστ αυτά επειδή θεώρησα πως θα έχω να κάνω με επιστημονικά αποτελέσματα, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Αλλά ακόμη κι αν έκανα ένα τεστ που να πίστευα πως είναι άκρως επιστημονικό και έβγαζε τα ίδια αποτελέσματα, πάλι θα πρέσβευα την ίδια άποψη: δεν θέλουμε άλλους νέγρους σε αυτό το πλανήτη».Ο Κομπ εμφανίστηκε σε πολλές αμερικανικές εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα πριν λίγους μήνες, ως ιδρυτής του «Χωριού των Καταραμένων», μιας μικρής οργάνωσης που απειλεί να γίνει ένας θύλακας ακροδεξιού μίσους και ρατσιστικής βίας στην ήρεμη, κατά τα άλλα, κωμόπολη Λάιθ της Βόρειας Ντακότα.

Ο 62χρονος ρατσιστής τοποθέτησε κοντά στο γραφείο της κοινότητας μια πινακίδα με ζωγραφισμένη τη ναζιστική σβάστικα. Μέχρι στιγμής η εκστρατεία τουέχει αποτύχει.

Σε μια προσπάθεια να γίνει το Λάιθ μια πραγματική «κοινωνία των λευκών», ο Κομπ κάνει ήδη τις «δέουσες» κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή, στέλνοντας μήνυμα στο μοναδικό μαύρο κάτοικο της κωμόπολης, τον Μπόμπι Χάρπερ, και προσωπικώς στην (λευκή) σύζυγό του. «Τι κάνεις παντρεμένη με ένα νέγρο; Θέλω να τον αφήσεις και να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τον Κομπ. Κάντο τώρα!», ανέγραφε το σημείωμα που αναρτήθηκε στη πόρτα της Σεριλ Χάρπερ.
Independent/Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Με τη σβάστικα χαραγμένη στο μέτωπο - Νεοναζί κτήνος στις ΗΠΑ

Η κρυφή ζωή της κόρης ενός ναζί - Συγκλονιστική ιστορία


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ