Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17.07.2013 | 10:25

Λίβανος: Δολοφονία σύρου καθεστωτικού αξιωματούχου

Ο σύρος διευθυντής του πολιτικού τμήματος και του τμήματος εξωτερικών σχέσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού για τους Αραβες Μετανάστες Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο δολοφονήθηκε σήμερα από ενόπλους στον νότιο Λίβανο

Ο σύρος διευθυντής του πολιτικού τμήματος και του τμήματος εξωτερικών σχέσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού για τους Αραβες Μετανάστες Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο δολοφονήθηκε σήμερα από ενόπλους στον νότιο Λίβανο, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

"Ομάδα τρομοκρατών δολοφόνησε τον Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο μπροστά στο σπίτι του στην κοινότητα Σαραφάντ του νοτίου Λιβάνου", μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Εκπρόσωπος των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι ο σύρος αξιωματούχος σκοτώθηκε τη νύκτα από δύο ένοπλους την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του , όπου κατοικούσε με τη λιβανέζα σύζυγό του.

Ο Μοχάμαντ Νταράρ Τζάμο ήταν επίσης γνωστός ως φιλοκαθεστωτικός πολιτικός αναλυτής και εμφανιζόταν συχνά στα λιβανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της συριακής εξέγερσης που σύρος φιλοκαθεστωτικός αξιωματούχος δολοφονείται στο έδαφος του Λιβάνου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ