Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λιβύη: Ο πρωθυπουργός συνελήφθη, δεν απήχθη!

10.10.2013 | 10:49
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν συνελήφθη, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης, επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης.

"Ο Ζεϊντάν συνελήφθη από την υπηρεσία δίωξης εγκλήματος" και "δεν απήχθη", μετέδωσε το πρακτορείο Rana επικαλούμενο αξιωματούχους του τμήματος δίωξης εγκλήματος του υπουργείου.

Η ταξιαρχία των πρώην ανταρτών "Επιχειρησιακό Κέντρο των Επαναστατών της Λιβύης" που θεωρητικά λειτουργεί υπό τις εντολές των λιβυκών αρχών, ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον πρωθυπουργό Αλί Ζεϊντάν με "εντολή της εισαγγελίας".
Ο Αλί Ζεϊντάν "συνελήφθη βάσει του λιβυκού ποινικού κώδικα, με εντολή της γενικής εισαγγελίας", ανακοίνωσε η οργάνωση στην σελίδα της στο Facebook.

Σύμφωνα με την ταξιαρχία αυτή, η οποία ανήκει ανεπίσημα στα υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών, ο Ζεϊντάν συνελήφθη σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα για "εγκλήματα και αδικήματα κατά του κράτους" και για "εγκλήματα και αδικήματα κατά της ασφάλειας του κράτους".

Το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε ωστόσο στην σελίδα του στο Facebook ότι "δεν είναι ενήμερο για τυχόν άρση της ασυλίας ή για εντολή σύλληψης".

Νωρίτερα σήμερα η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την απαγωγή του Ζεϊντάν ο οποίος "οδηγήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΙΒΥΗ: Απήγαγαν τον πρωθυπουργό!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ