Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Λίφτινγκ" με την Χουλιά Αβσάρ κάνει ο Ερντογάν

14.06.2013 | 10:10
Λιτή ήταν η είδηση που μετέδωσε η κρατική τουρκική τηλεόραση για την συνάντηση του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν με την διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια Χουλιά Αβσάρ.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν ο κ Ερντογάν υποδέχτηκε την ηθοποιό Χουλια Αβσάρ, στην επίσημη κατοικία του. Εν όψει της συνάντησης αυτής - συνέχισε η είδηση - είχε προηγηθεί η χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού Ερντογαν με μία ομάδα καλλιτεχνών , ακαδημαϊκών και ακτιβιστών, με ατζέντα τις διαδηλώσεις στο Πάρκο Gezi στο Tαξίμ. Στο μαραθώνιο των συναντήσεων του ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε την τελευταία του συνάντηση αναφορικά με τις εξελίξεις των γεγονότων στο Πάρκο Gezi , με την ηθοποιό Χουλιά Αβσάρ . Την συνάντηση , κατέληξε η μετάδοση, είχε ζητήσει η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός.

Εμείς να σημειώσουμε ότι η Χουλιά Αβσάρ θεωρείται η πιο διάσημη σταρ της" σόου μπιζ" της Τουρκίας και από αρκετούς αναφέρεται στους κυβερνητικούς διαδρόμους και μεταξύ των αναλυτών ότι η συνάντηση αυτή - όπως και άλλες πχ με τον πρωταγωνιστή της σειράς ''Κοιλάδας των Λύκων'' Νετζατί Σασμάζ - ίσως να βοηθήσει στη βελτίωση του προφίλ του Τούρκου πρωθυπουργού που θεωρείται πως χάλασε με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν συναντά την Χουλιά Αβσάρ!


To ''όχι" της Χουλιά Αβσάρ στον Ερντογάν

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ