Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Lockheed Martin στον Άρη!

12.12.2013 | 12:24
Το ιδιωτικό ίδρυμα Mars One, το οποίο σκοπεύει να στείλει τους πρώτους αποίκους στον Άρη, συμφώνησε για τη δημιουργία αντίληψης μονάδας προσεδάφισης και τροχιακής συσκευής με την εταιρεία Lockheed Martin και την Surrey Satellite Technology Limited (SSTL) αντίστοιχα.

Η μονάδα προσεδάφισης και ο τροχιακός δορυφόρος πρέπει να αποτελέσουν μέρος της προκαταρκτικής αποστολής, που έχει προγραμματιστεί για το 2018. Το έργο της θα είναι να εγκαταστήσει σύστημα ευρυζωνικής επικοινωνίας με τον Άρη και να επιδείξει τη λειτουργικότητα ορισμένων τεχνολογιών που είναι απαραίτητες για την αποστολή ανθρώπων.

Η μονάδα προσεδάφισης θα πρέπει να ανοίξει ηλιακούς συλλέκτες λεπτής μεμβράνης και να εγκαταστήσει μόνιμη βίντεοεπικοινωνία με τον πλανήτη.

Η Lockheed Martin εχει λάβει μέρος σε σχεδόν όλες τι αποστολές της NASA στον Αρη, ωστόσο αυτη ειναι η πρώτη ιδιωτική της συμφωνία για μια τετοιου τύπου αποστολή. Η αποστολή θα μαγνητοσκοπηθεί και η κατασκευή της Lockheed θα συλλέξει χώμα και νερό απο τον Άρη για εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Lockheed Martin απολύει 4000 εργαζόμενους

ΒΙΝΤΕΟ: Ο νέος "αόρατος φονιάς" της Lockheed


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ