Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λογαριασμός κινητού - φωτιά για στέλεχος Γενικού Επιτελείου! 1000 ευρώ σ΄ ένα μήνα!

12.05.2014 | 12:01
Φαίνεται ότι το γενικότερο κλίμα του succes story έχει αρχίσει να επηρεάζει πολλούς αρνητικά και πολλά από τα αρνητικά του παρελθόντος επανέρχονται. Ένα από τα πρώτα μέτρα που είχαν ληφθεί στον δημόσιο τομέα και στις ΕΔ ήταν και ο περιορισμός στο ελάχιστο δυνατό των εξόδων που είχαν να κάνουν με τους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας για “υπηρεσιακούς λόγους”.

Σ΄ αυτή τη λογική είχαν τεθεί αυστηροί περιορισμοί για το ποιοι θα έχουν κινητά τηλέφων και πόσα χρήματα θα καλύπτει το δημόσιο για την χρήση τους. Στο ΓΕΝ για παράδειγμα είχε καθοριστεί το ποσό των 200 ευρώ για όσους είχαν “χρεωθεί” υπηρεσιακό κινητό.

Γι΄ αυτό και προκαλεί συζητήσεις και αρνητικά σχόλια ο λογιαριασμός των 990 ευρώ που ήρθε σε Γενικό Επιτελείο! Ο λογαριασμός έχει γίνει από αξιωματικό που υπηρετεί σε θέση κλειδί του Γενικού Επιτελείου και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να καλυφθούν τα επιπλέον χρήματα από τον ίδιο.

Είναι όλες οι κλήσεις υπηρεσιακές; Δεν υπολόγισε το roaming στο ταξίδι που συνόδευσε τον Αρχηγό του;

Όπως και να 'χει 1000 ευρώ είναι πολλά λεφτά όταν το εφάπαξ "κοινωνικό μέρισμα" των χαμηλόβαθμων συναδέλφων του δεν ξεπερνά τα 500.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ