Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπουμερανγκ για το Λονδίνο οι Ολυμπιακοι!

02.08.2012 | 11:36
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο αριθμός των ξένων επισκεπτών στο Λονδίνο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων πιθανόν να είναι μειωμένος κατά 50%  φέτος σε σύγκριση με την  ίδια περίοδο το προηγούμενο χρόνο,σύμφωνα  με εκτιμήσεις της βρετανικής τουριστικής βιομηχανίας.

Αντί της ευρύτατα αναμενόμενης αύξησης στη τουριστική κίνηση στη βρετανική πρωτεύουσα αξιωματούχοι της βιομηχανίας περιέγραψαν σήμερα το Λονδίνο ως 'πόλη- φάντασμα΄αφού οι ξένοι επισκέπτες  παρουσιάζονται να το αποφεύγουν στη διάρκεια των Ολυμπιακών.

Ξενοδοχεία,θέατρα,εστιατόρια, μουσεία και άλλα αξιοθέατα ανακοίνωσαν μείωση στον αριθμό των πελατών τους. Ο Τόμ Τζενκινς εκτελεστικός διευθυντής του ευρωπαικού συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων δήλωσε οτι 150 χιλιάδες ξένοι επισκέπτες βρίσκονται τώρα στο Λονδίνο ενω συνήθως αυτή τη περίοδο ο αριθμός τους είναι 300 χιλιάδες.΄ Οι Ολυμπιακοί αγώνες φαίνεται να ελκύουν εκείνους που τους ενδιαφέρει μόνο ο αθλητισμός καί τίποτε 'αλλο, πρόσθεσε. 

Οι προτροπές επίση των αρχών προς τους ντόπιους να μην επισκέπτονται το κέντρο της πρωτεύουσας για να αποφευχθεί συνωστισμός στη διάρκεια των Ολυμπιακών είχαν επίσης αρνητικά αποτελέσματα με τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα της περιοχής να έχουν μειωμένη επίσης κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό στρατιωτική κατοχή το Λονδίνο λόγω Ολυμπιακών Αγώνων!ΦΩΤΟ.


 

ΣΧΟΛΙΑ