Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λύσσα "γκαιμπελίσκων" κατά Ζιαζιά,προκαλεί γέλια στο στράτευμα

17.02.2013 | 00:21
Λυσσαλέα επίθεση ερασιστεχνών “γκαιμπελίσκων” κατά του πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά,με αφορμή τη χειμαρρώδη συνέντευξή του στο Onalert. Και λέμε ερασιτεχνών γιατί ένας “γκαιμπελίσκος” οφείλει να είνα διαβασμένος και να μην “καταπίνει” ότι του δίνουν να “φάει” οι “πηγές”.

Κραύγαζαν λοιπόν οι ανώνυμοι -πάντα- “γκαιμπελίσκοι”:

• “Ποιος μιλάει ο Ζιαζιάς που “έφαγε” εννιά συναδέλφους του για να γίνει Αρχηγός”;

Ψέμμα μέγα. Για να γίνει Αρχηγός ο Ζιαζιάς μόνο ο συμμαθητής του Σεφερλής έφυγε. Τους υπόλοιπους κακώς τους χρεώνουν στον Ζιαζιά οι “γκαιμπελίσκοι”. Είτε δεν το ξέρουν , είτε το ξέρουν και το αγνοούν επίτηδες, είτε είναι απλά ανόητοι. Το τελευταίο είναι και το πιο επικίνδυνο, γιατί ως γνωστόν η ανοησία είναι ανίκητη.

Αξιωματικός σημειώνει "για να μην ξεχνάμε και την πραγματικότητα":

"Όταν τοποθετήθηκε ο Αντιστράτηγος Ζιαζιάς τον Νοεμβριο του  2011 Α/ΓΕΣ μόνο ένας Αντιστράτηγος (Σεφερλής)  ήταν μεταξύ αυτού και του Στρατηγού Κωσταράκου οποίος ανέλαβε Α/ΓΕΕΘΑ. Επομένως είναι απόλυτα ψευδές ότι συμπαρέσυρε 8 Αντιστρατηγους .

Για τον ΑΓΕΕΘΑ ΝΑΙ συμπαρέσυρε 6  και εξ αυτών ο Αντιστράτηγος Νακόπουλος  καθ' όλα άξιος.

 Το ότι ο Μπεγλίτης επέλεξε τραγικά λάθος χρόνος να προχωρήσει τις κρίσεις ..δεν σημαίνει ούτε ότι ο επί πλέον της διετιας Αντιστράτηγος Φράγκος ήταν καλύτερος Α/ΓΕΣ , ούτε αναιρεί την αξία των επιλεχθέντων να ηγηθούν των ΕΔ !"


•”Ο Ζιαζιάς είναι ο ανθυπολοχαγός του Γιώργου Παπανδρέου ,ο οποίος του ανταπέδωσε τις υπηρεσίες κανοντάς τον Αρχηγό”!!!

Γελάνε άπαντες στο στράτευμα με την γκάφα! Ο ανθυπίλαρχος Στέργιος Τζιάτζιος είχε ο άνθρωπος υπό τις διαταγές του τον στρατιώτη Γιώργο Παπανδρέου. ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ όχι ΖΙΑΖΙΑΣ! Ας μην το συλλαβίσουμε κιόλας…Μας γράφει απόστρατος αξιωματικός:

"Το 1979 ο Ανθυπίλαρχος Ζιαζιάς υπηρετούσε ακόμα στο ΚΕΤΘ ( Αυλώνα)  και όχι στην 1η ΕΜΑ όπου ήταν ειχε μετατεθεί ο Γ.Παπανδρέου ! Εκεί υπηρετούσε ο Υπίλαρχος Τζιάτζιος ο οποίος ήταν και Διοικητής της Ίλης του ! ! !

•"Ο Ζιαζιάς που μιλά για ρουσφέτια είχε στείλει στο εξωτερικό αξιωματικό με φιλικές σχέσεις με τον Βενιζέλο"! Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί επισταμένως το Onalert και ο αξιωματικός πράγματι πήγε στο εξωτερικό ! Μόνο που δεν πήγε με υπογραφή Ζιαζιά. Η θέση είχε προκηρυχθεί από το ΓΕΕΘΑ. Πληροφορίες από εκεί λοιπόν πρέπει να δοθούν.

Να γελάς ή να κλαις με την κατάντια. Η οποία έχει να κάνει με το εξής γεγονός:

•ότι ακόμη και τώρα ,μέσα στον τυφώνα της κρίσης, όπου φυσιολογικά θα έπρεπε να κοιτάμε την ουσία, εξακολουθούμε να ασχολούμαστε αν ο Ζιαζιάς ή οποιοσδήποτε αξιωματικός είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ κι όχι αν ήταν καλός κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στράτευμα.

Συγκεκριμένα λοιπόν για τον Κ.Ζιαζιά: υπάρχει κάποιο ψεγάδι ουσιαστικό επιχειρησιακό να τους προσάψουμε;

Υ.Γ Προς ‘γκαιμπελίσκους”: προσοχή! Μην επαναφέρετε εκείνο το απίθανο “ροζ σενάριο” για τον Ζιαζιά ,γιατί το γέλιο θα συνεχιστεί! Να σας ενημερώσουμε ότι το υποτιθέμενο σκάνδαλο αφορούσε άλλο αξιωματικό! Μπερδεμένοι οι “γκαιμπελίσκοι” 

 

ΣΧΟΛΙΑ