Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεσπαθώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ με τις δηλώσεις Καμμένου

30.03.2018 | 08:43
Ξεσπαθώνουν από το πρωί τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου από την Αρμενία.

Σε αυτές ο κ. Καμμένος είχε προειδοποιήσει μεταξύ άλλων την Τουρκία:  "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξηγήσουμε στην Τουρκία ότι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πρέπει να της θυμίσουμε ότι σε πολλές στιγμές της ιστορίας της - και ιδίως τις στιγμές της ιστορίας που έχουν κατά νου, της μεγάλης οθωμανικής αυτοκρατορίας - ηττήθηκε, όπως το 1821 στην Ελλάδα".

Για παράτολμες δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας που ξεπερνούν πάλι τα όρια κάνει λόγο η yeniakit στην ηλεκτρονική έκδοσή της. Αλαζονική χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας η ιστοσελίδα HaberlerΟ Έλληνας υπουργός στοχοποιεί ξανά την Τουρκία γράφει η Χουριέτ "O Έλληνας υπουργός μίλησε και πάλι βαριά, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα Diken. Όπως αναφέρει ο Πάνος Καμμένος από το Ερεβάν χρησιμοποίησε σκληρή ρητορική εναντίον της Τουρκίας στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αρμένιο ομόλογό του. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ