Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μα δεν τελειώσαμε"! Κωσταράκος - Τσουκαράκης σε νέες δικαστικές διαμάχες;

20.08.2014 | 00:01
Σε νέα δικαστική διαμάχη φαίνεται ότι θα εμπλακεί η ιεραρχία του ΓΕΕΘΑ, λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία για την κατάληψη της θέσης του Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή του ΝΑΤΟ.
 
Όσο απλό και αν ακούγεται, φαίνεται ότι δεν έκλεισε το ποινικό θέμα της 10ήμερης πειθαρχικής φυλάκισης που επέβαλλε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος στον Αντισυνταγματάρχη Τσουκαράκη και Αρχικελευστή Τσάκαλο, για έγγραφο που του είχαν αποστείλει (ως ΣΥΣΜΕΔ) ρωτώντας τον εάν θα αλλάξουν τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δεδομένα των στρατιωτικών, εάν θα γίνει νέο μισθολόγιο και εάν θα έλθουν περικοπές στους μισθούς και στα επιδόματά τους.
 
Κατά πληροφορίες του OnAlert, μετά την προσφυγή του Αντισυνταγματάρχη Τσουκαράκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, φέρεται να προέκυψαν νέα στοιχεία, τα οποία επισήμανε και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου στην απόρριψη της μηνύσεώς τους, και η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και με νέα αδικήματα σε βάρος και άλλων προσώπων.
Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η στρατιωτική δικαιοσύνη .
 
Ήδη ο Στρατηγός Φραγκούλης παραπέμπεται να δικαστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Κωσταράκου για την θέση στο NATOΟ "αθάνατος" Μιχαήλ Κωσταράκος θα είναι ο μόνος Αρχηγός που δεν θα αποστρατευθεί!Η "ξενιτειά" Αβραμόπουλου - Κωσταράκου και τα σενάρια για νέο ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ