Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 9άρι πιστόλι η δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο - Ανθρωποκυνηγητό

01.11.2013 | 22:12
Πάγωσε το πανελλήνιο από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία  του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 στο Νέο Ηράκλειο το οποίο είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τρομοκρατικού χτυπήματος και για αυτό τον λόγο τις έρευνες ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

Λίγο μετά τις 19:30 μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν τη μοτοσικλέτα λίγο πιο πάνω από τα γραφεία της ΧΑ στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει καφετέρια, μπροστά στην οποία στέκονταν οι τρεις νεαροί. 
 
Οι δράστες τους πλησίασαν και τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση και στη συνέχεια έτρεξαν στη μοτοσικλέτα με την οποία εξαφανίστηκαν.

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί δύο νεαροί 22 και 26 ετών, ενώ άλλος ένας νεαρός 29 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεαροί που έπεσαν νεκροί έφεραν τραύματα από σφαίρες στο θώρακα, ενώ δεν αποκλείεται να δόθηκε και η χαριστική βολή. 

Με όπλο των 9 χιλιοστών πυροβολήθηκαν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλεγεί περίπου 15 κάλυκες, οι οποίες θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ