Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών απειλούν στρατιωτικοί για την απόφαση του ΣτΕ

19.08.2014 | 20:42

Αγριεύει η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι στρατιωτικοί αξιοποιώντας κάθε νόμιμο ένδικο μέσο έχουν την πρόθεση να πιέσουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση για να πράξει το αυτονόητο. Να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την οποία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών έστειλε εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών με τον οποίο τον καλεί μέχρι την Πέμπτη να εφαρμόσει την απόφαση. Διαφορετικά επιφυλάσσεται για την χρήση κάθε ένδικου μέσου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης το προχωρά ακόμη παραπέρα και με άρθρο του στο Παρασκήνιο κάνει λόγο για “κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών” όσων παρανόμως αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο.

Γράφει συγκεκριμένα:

‘Ειλικρινά, αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Χώρα μας δεν έχει συμβεί ούτε στα πιο απολυταρχικά καθεστώτα. Μη συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις. Και εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο όνομα του Ελληνικού λαού, ενώπιον του οποίου θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι όσοι εμμέσως ή αμέσως με πράξεις ή παραλείψεις τους οδήγησαν έναν περήφανο λαό στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη μιζέρια.

Αυτοί που δεν εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις υπέχουν ποινική και αστική ευθύνη και θα πρέπει να τους αποδοθούν. Οι Ενώσεις θα προχωρήσουμε ακόμη και σε κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών ή δημόσιας περιουσίας, η οποία προτιμάμε να παραμείνει σε Ελληνικά χέρια από τα περάσει σε χέρια τοκογλύφων…”

Διαβάστε ακόμη:


Όλο το εξώδικο των στρατιωτικών στον υπουργό Οικονομικών - Τι ζητούν τι σχεδιάζουν
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σαν "χρυσό χαπάκι" - Πως ψάχνουν τον νέο υπουργό"Δεν υπάρχει μία ούτε για μπλουζάκι κύριε Αρχηγέ" - Οι στρατιωτικοί πληρώνουν τις "κολεξιόν"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ