Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με "μπούσουλα" Σταϊκούρα φτιάχνουν το νέο μισθολόγιο στο ΓΕΕΘΑ

09.08.2014 | 00:01
Με “μπούσουλα” του υπουργείου Οικονομικών φτιάχνουν το νέο μισθολόγιο στρατιωτικών στο ΓΕΕΘΑ. Η επιτροπή που συνεδρίασε τρεις φορές αυτή την εβδομάδα υπό τον “τσάρο” των οικονομικών υποστράτηγο Πρασσάκη έχει λάβει συγκεκριμένες κατευθύνσεις από το υπουργείο Οικονομικών και με βάση αυτές θα παρουσιάσει το νέο μισθολόγιο.

Έτσι πάλι από το υπουργείο Οικονομικών θα έχουν την δυνατότητα στα δύσκολα να εμφανίζονται ως …Πόντιοι Πιλάτοι και να λένε στις Ενώσεις Στρατιωτικών ότι …το ΥΠΕΘΑ δεν μας είπε τίποτα γι΄ αυτά που εσείς ζητάτε!

Πως βέβαια να τα ζητήσουν αφού το πλαίσιο στο οποίο μπορούν να κινηθούν και να σχεδιάσουν νέο μισθολόγιο είναι καθορισμένο από το υπουργείο Οικονομικών;

Αυτό είναι το ένα ερώτημα και το δεύτερο γιατί στο ΥΠΕΘΑ το δέχονται και δεν λένε στην επιτροπή να φτιάξει ένα πραγματικά δικό της μισθολόγιο με βάση τις πραγματικές ανάγκες των στρατιωτικών κι αν δεν αρέσει στο υπουργείο Οικονομικών ας το απορρίψει.

Τι θα προβλέπει το νέο μισθολόγιο σύμφωνα με τις οδηγίες Σταϊκούρα; Μείον 40% την επιστροφή χρημάτων που προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ . Αρα μια μικρή βελτίωση στους μισθούς που θα χρησιμοποιηθεί για τον πάντα χρήσιμο για τις κυβερνήσεις “κοινωνικό αυτοματισμό”.

Διαβάστε ακόμη:

Διαχείριση "θυμού" με "πυροτέχνημα Πορτογαλίας" ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους στρατιωτικούςΤο ΤΑΙΠΕΔ κάνει έξωση σε Καταδρομείς της Ρόδου! Παίρνει το στρατόπεδό τους!Οι ΕΔ μετά το άρθρο 221: Μαζική φυγή, "μαύρη εργασία" και ...ωράριο"Ενεση ηρεμίας" επειγόντως στις ΕΔ που μόνο οι Αρχηγοί μπορούν να κάνουν

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ