Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τo πολυτελές αυτοκίνητο δώρο από τον Ερντογάν στη Θράκη το "αφεντικό" των ψευδομουφτήδων

02.06.2015 | 16:56
Επίσκεψη με νόημα στην Θράκη. Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Γκιορμέζ βρίσκεται στη Θράκη από χθες με αφορμή την ιερή νύχτα Μπεράτ.

Τον Γκιορμέζ, ο οποίος ταξίδεψε  οδικώς, υποδέχτηκαν  αξιωματούχοι στην συνοριακή πύλη των Ιψάλων. Αν χρησιμοποίησε το πολυτελές αυτοκίνητο που ο ίδιος ο Ερντογάν του έκανε δώρο (!) δεν έχει γίνει γνωστό.Γιατί του έκανε δώρο ένα ακριβό αυτοκίνητο ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος; Προφανώς εκτιμά την δουλειά που κάνει και στη Θράκη.

Το πρόγραμμα του επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Θράκη ξεκίνησε με επίσκεψη στην Κομοτηνή. Ο Γκιορμέζ μετά την μεσημεριανή προσευχή συναντήθηκε με τον εκλεγμένο Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, εκπροσώπους Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών και βουλευτές.

Το πρόγραμμάτου περιλαμβάνει επίσκεψη στην γενέτειρα του μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγκά, τον Εχίνο, και ύστερα από την απογευματινή προσευχή πήγε στην Ξάνθη.

Μετά την συνάντηση του με τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ παρέστη  στην εκδήλωση για την ιερή νύχτα Μπεράτ που έγινε στο τζαμί Τσινάρ της Ξάνθης.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ