Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το ζόρι να παραλάβουμε για το ΠΝ φουσκωτό "φούσκα"; Περίεργες εμμονές

30.08.2014 | 00:26
Αρνούνται να παραλάβουν στο ΠΝ ταχύπλοο σκάφος το οποίο παρουσιάζεται εδώ και μήνες μέσω δημοσιευμάτων ως η “τέλεια λύση” για τους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ και όχι μόνο.

Το ταχύπλοο που είναι …περίπου φουσκωτό σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί μπορούσε να πιάνει ταχύτητα 51 μιλίων την ώρα με μηχανές “έσω-έξω” πετρελαίου .

Το ΠΝ δέχτηκε να το δοκιμάσει. Μόνο που τα “βατράχια” που ανέλαβαν να το δοκιμάσουν είπαν όχι. Κι αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι το σκάφος έπιανε ταχύτητες κοντά στα 40 μίλια. Επιπλέον κρίθηκε ότι δεν ήταν απολύτως ασφαλές για τις επιχειρήσεις της ΔΥΚ, αφού όπως είπαμε δεν είναι ακριβώς φουσκωτό, αλλά έχει και πλαστικά τμήματα.

Μέχρι εδώ τίποτα περίεργο . Συμβαίνουν αυτά κάθε μέρα σ΄ όλες τις ΕΔ του κόσμου. Το περίεργο είναι ότι η επιμονή κάποιων για το συγκεκριμένο -και πολύ ακριβό όπως μαθαίνουμε- ταχύπλοο συνεχίζεται. Γίνεται λοιπόν προσπάθεια το σκάφος να αλλάξει μηχανές και να βάλει …εξωλέμβιες ! Οι οποίες θα καίνε βενζίνη! Αξιωματικός του ΠΝ με χιούμορ μας έλεγε ότι “στις αποστολές θα στέλνουμε μαζί και τον Προμηθέα για να το φουλάρει κάθε τόσο”.

Δεν γνωρίζουμε που οφείλεται η εμμονή να πληρώσουμε πολλά λεφτά -ειδικά τώρα που το ΠΝ φαίνεται οτι θα πάρει σκάφη από τις ΗΠΑ- καθώς η δικαιολογία ότι είναι “ελληνικής κατασκευής” δεν είναι καθόλου πειστική. Στο ΓΕΝ δεν έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν το…καρνάγιο που κατασκευάζονται αυτά τα σκάφη και έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται τι συμβαίνει…

Θα επανέλθουμε …

Διαβάστε ακόμη:


Έτσι δρουν τα "βατράχια" του ΠΝ - Το βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού ΚινέζωνΟ "βάτραχος" στα "βατράχια" του - Ο Α/ΓΕΝ στην ΔΥΚ
Επικίνδυνη "γήρανση" των Ειδικών Δυνάμεων - Σε ποια μονάδα ο μέσος όρος ηλικίας έφθασε τα 30!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ