Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με υπογραφή Κουβέλη και άλλοι οπλίτες ιατροί σε άγονα νησιά

05.07.2018 | 12:55
 Την τοποθέτηση ακόμα τριών οπλιτών ιατρών σε πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία άγονων και προβληματικών περιοχών της χώρας υπέγραψε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, μετά από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης υπέγραψε απόφαση για την τοποθέτηση τριών(3) επιπλέον ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας, ύστερα από αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι ιατροί οπλίτες , τοποθετούνται: Στο ΠΠΙ Σύμης, στο ΠΠΙ Τήλου και στο ΠΠΙ Φολεγάνδρου. Η τοποθέτηση των οπλιτών γιατρών, γίνεται με κοινή απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εθνικής Άμυνας και Υγείας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, στις 20 Ιουνίου του 2018, ο ΑΝΥΕΘΑ είχε υπογράψει την τοποθέτηση 15 οπλιτών ιατρών θητείας, σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία(ΠΠΙ), σε Περιφερειακά Ιατρεία(ΠΙ) και σε Κέντρα Υγείας (ΚΥ), σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ