Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος: Φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις του ΠΝ

03.06.2017 | 17:46
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού “ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ", στην Αλεξανδρούπολη, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Άσκησης "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017". 

Με την πραγματοποίηση των εν λόγω εκδηλώσεων, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει στόχο την ενίσχυση των άρρηκτων δεσμών του Ελληνικού λαού με τη θάλασσα και το Πολεμικό Ναυτικό, που αποτελεί βασικό παράγοντα της Εθνικής μας ισχύος, θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και προασπιστή της εδαφικής μας ακεραιότητας. Παράλληλα προβάλλεται η πλούσια Ναυτική Παράδοση και η Ναυτική Ιστορία της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος» που διοργανώνονται υπό το συντονισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» κατέπλευσαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου σε λιμάνια του Κεντρικού, Βορείου και Βορειανατολικού Αιγαίου προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Τα πλοία όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ θα βρίσκονται στους λιμένες Αγίου Ευστρατίου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Θάσου, Καβάλας, Λήμνου, Σαμοθράκης, Σκοπέλου, Σκύρου, Φούρνων και Ψαρών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ