Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μέλος ελληνικού κόμματος μου είπε να βάλω βόμβα στη Θεσσαλονίκη" καταθέτει Αλβανός

30.01.2014 | 11:01

Αίσθηση προκαλούν όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο Αλβανός κακοποιός Τζούλιαν Σινάνι που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στα Τίρανα.
«Εχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος»,φέρεται να έχει καταθέσει ο Σινάνι, σύμφωνα με το Βήμα.

 Την ίδια στιγμή ο 27χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, που συνελήφθη προ μερικών ημερών στην γειτονική χώρα, φέρεται να παραδέχθηκε σε κλιμάκιο Ελλήνων αξιωματικών ότι «ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε με εκρηκτικά σε ελληνικές φυλακές για να απελευθερώσουμε συμπατριώτες μας». Ο 27χρονος αλλοδαπός ανέφερε ότι οργανωτής της αιματηρής απόδρασης από τις φυλακές των Τρικάλων ήταν ο 36χρονος Λίκα Φλαμούρ Σινάνι, από την περιοχή της Κρούγια, που ήταν θείος ενός εκ των δραπετών και ο οποίος σκοτώθηκε, μαζί με τον ανιψιό του Λίκα Ελντισον, σε αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στις 2 Ιουλίου 2013 στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ