Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά την "επίσκεψη" του Τούρκου ΑΓΕΕΘΑ στα Ίμια συνέλαβαν επισμηναγό!

02.02.2017 | 14:59

Μετά την βόλτα του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια  τα προβλήματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων φαίνεται να είναι σοβαρά. Η Επισμηναγός Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ ( Bilgehan Bülbül) η οποία συνόδευε τον Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ την Κυριακή, συνελήφθει μετα την επιστροφή τους στην Τουρκία αναδεικνυοντας την κλιμάκωση στην καχυποψία που υπάρχει σε όλες τις βαθμίδες των αξιωματικών.

Η Μπουλμπούλ είναι στην ειδική γραμματεία του Aρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.Όπως αναφέρει δημοσίευμα του IBNA αμέσως μετά την επιστροφή από τα Ίμια στη βάση, η Επισμηναγός συνελήφθη. Οι λόγοι για την σύλληψη της ειναι οι μαρτυρίες εναντίον της οτι έχει σχέσεις με το Ισλαμικό κίνημα Γκιουλέν που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα.
Η Μπουλμπούλ είχε συλληφθεί αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος αλλά αργότερα ειχε αφεθεί ελεύθερη γράφει η εφημερίδα Hurriyet. Αξίζει να σημειωθεί οτι και ο σύζυγος της επισμηναγού, αντισμήναρχος Nail Bulbul, συνελήφθη. Ο αντισμήναρχος Nail Bulbul ήταν από τους αξιωματικους που συντονίζαν τα μαχητικά που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στη Συρία.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ