Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά τα NH-90 και τα C-27 στο "μικρόσκόπιο" του ΥΠΕΘΑ

13.02.2015 | 06:47
Τα ελικόπτερα NH-90 έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. Ο Πάνος Καμμενος έκανε δυο φορές δημόσιες αναφορές στο θέμα της προμήθειας των ελικοπτέρων. Μαθαίνουμε ότι σειρά έχουν τα C -27 των ιταλών για τα οποία είχε υπάρξει μια συμφωνία την οποία η παρούσα ηγεσία θέλει να επανεξετάσει.

Θυμίζουμε ότι είχε συμφωνηθεί να μην παραλάβουμε τα τέσσερα τελευταία αεροσκάφη -που είχαν δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού- και σε αντάλλαγμα οι ιταλοί να κάνουν οτι πρέπει για να πετάξουν τα C - 27. Γιατί όπως και με τα ελικόπτερα NH-90 , μόνο ένα με δύο πετούν!

Ο Καμμένος θέλει να δει την συμφωνία αλλά και την πρόοδο της συμφωνίας. Γιατί απ΄ ότι μαθαίνουμε υπάρχουν ερωτήματα για τους ρυθμούς με τους οποίους τρέχει. Κι επειδή οι ιταλοί πήραν αυτό που ήθελαν ο Καμμένος θέλει να μάθει αν έχουν αρχίσει να δίνουν όσα συμφώνησαν. Αν όχι τότε θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχει συμφωνία θα πουν κάποιοι. Εδώ ολόκληρο μνημόνιο τίθεται υπό αμφισβητηση . Η συμφωνία με τους Ιταλούς θα μείνει ως έχει αν δεν είναι συμφέρουσα; Δεν νομίζουμε…

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ