Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Μεταθέσεις: Αντιδράσεις αξιωματικών από ΣΜΥ - "Οδηγούμαστε σε παραίτηση"

13.06.2016 | 07:32
 Από το κοινό του Onalert λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, η οποία είναι ουσιαστικά μια κραυγή αγωνίας αξιωματικών που προέρχονται από τη Σ.Μ.Υ, και αντιδρούν στις μεταθέσεις που έλαβαν.

Δείτε τι γράφουν:

Έχουμε σήμερα άλλοι 33 άλλοι 34 (ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ τάξεις 1984 -1985) χρόνια στο ένδοξο Στρατό μας και σε 1-2 χρόνια θα πηγαίναμε σπίτι μας ως ευδόκιμος τερματίσαντες.

Κάποιοι εκεί στο Γ.Ε.Σ είχαν αντίθετη γνώμη, ήθελαν να μας μεταθέσουν όλους και το έκαναν, σε μονάδες εκστρατείας για να γράψουμε χρόνο διοικήσεως, να πάρουμε τον επόμενο βαθμό (έτσι λέει ο νόμος).

Όλοι μας σε ηλικία πάνω των 52-53 χρονών, με τα τόσα προβλήματα, υγείας, οικονομικά οικογενειακά και δεν είμαστε ούτε απόφοιτοι ΑΔΙΣΠΟ η ΑΣΠ – ΣΕΘΑ να πει κανείς σωστά στα πλαίσια της μετεξέλιξης μας σε ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας.

Υπάρχουν αναφορές ότι κάποιοι λόγω διαφόρων προβλημάτων, μεταξύ των οποίων και προβλήματα υγείας, δεν επιθυμούν να μετατεθούν σε μονάδα εκστρατείας. Δεν το επιθυμούν και έχουν γνώση ότι δεν θα προαχθούν στον επόμενο βαθμό.

Η ΠαΔ 4-3/11 λέει ότι τα 2 τελευταία έτη το κάθε στέλεχος τα διανύει στον τόπο οριστικής διαμονής του, για να κερδίζει και τα χρήματα η υπηρεσία…..

Ακόμα κι αν κάνουμε ενδικοφανείς προσφυγές μας είπαν προφορικά ότι θα τις κρίνουν αβάσιμες.

Αυτά ονομάζονται ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ