Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Έρχονται αλλαγές στη μοριοδότηση

28.07.2016 | 08:40
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Αλλαγές στο σύστημα μοριοδότησης των μεταθέσεων προαναγγέλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε απάντηση που έδωσε στη Βουλή, σε σχετικό ερώτημα που είχε καταθέσει ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης.


Ο βουλευτής είχε καταθέσει αναφορά με έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, σύμφωνα με το οποίο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε φρουρά της παραμεθορίου χωρίς να το επιθυμούν, σταματούν να έχουν ενισχυμένη μοριοδότηση με τη συμπλήρωση του τρίτου έτους παραμονής τους στη φρουρά.

Αυτό δημιουργεί αίσθημα αδικίας και άνισης μεταχείρισης των στρατιωτικών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην απάντησή του ουσιαστικά παραδέχεται ότι το υφιστάμενο πλαίσιο των μεταθέσεων έχει αδυναμίες και προαναγγέλλει τροποποιήσεις.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι το θέμα της μοριοδότησης των μεταθέσεων έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στα Γενικά Επιτελεία και διαμορφώνεται νέα πρόταση προς το ΓΕΕΘΑ, η οποία θα αποκαθιστά αστοχίες και θα καλύπτει τα κενά που έχουν διαπιστωθεί.

Επιπλέον ο υπουργός δηλώνει ότι θα επανεξετάσει στοχευμένα το σύστημα της μοριοδότησης.

Δείτε την απάντηση που δίνει με ημερομηνία 28 Ιουνίου 2016.Στείλτε μας για να δημοσιεύσουμε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας. Γράψτε μας πιθανά παραδείγματα δυσλειτουργίας και πώς εκτιμάτε ότι θα μπορούσαν να επιλυθούν. Διατυπώστε τις προτάσεις σας, από την προσωπική σας εμπειρία. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο  info@onalert.gr ή πιο απλά κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ