Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετέφερε τη σορό του τρίχρονου παιδιού του 16 χιλιόμετρα μέσα στα χιόνια!

09.02.2014 | 00:14
Καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί έβαλαν σε τσουβάλι και μετέφεραν στην πλάτη τους την σορό του μικρού Μουχαρέμ που πέθανε. Συνέβη στην Τουρκία του 2014. 

Η οικογένεια Τας από τον οικισμό Τσελί του χωριού Γιαλίντζα στην επαρχια Γκιουρπινάρ του νομού Βαν, δεν μπόρεσε να πάει το 3χρονο παιδί της στο νοσοκομείο, επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Το παιδί πέθανε.

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr “η οικογένεια Τας υπέβαλε μήνυση κατά των υπευθύνων , των ομάδων υγείας και των υπευθύνων του φυλακίου, υποστηρίζοντας πως το παιδί πέθανε από παραλείψεις. Η οικογένεια έβαλε την σορό του μικρού Μουχαρέμ σε τσουβάλι και κουβαλώντας το στην πλάτη το κατέβασε στο χωριό.

Το περιστατικό συνέβη στον οικισμό Τσελί που βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από την κωμόπολη Γκιουρπινάρ. Στον οικισμό που απέχει 16 χλμ από το χωριό, ο 3χρονος Μουχαρέμ Τας της επταμελούς οικογένειας Τας, κατά τις βραδινές ώρες ανέβασε υψηλό πυρετό και έβηχε. Οι δρόμοι ήταν κλειστοί δεν μπορούσαν να μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο. Τηλεφώνησαν και κάλεσαν σε βοήθεια. Και ενώ η οικογένεια περίμενε με την ελπίδα της ανταπόκρισης από τους αρμόδιους, ο μικρός Μουχαρέμ γύρω στις 02:00 τη νύχτα πέθανε.

Η οικογένεια για να γίνει η νεκροψία και για να υποβάλλουν μηνύσεις, έβαλαν την σορό του μικρού Μουχαρέμ σε ένα τσουβάλι και την μετέφεραν στην πλάτη μέχρι το χωριό Γιαλίντζα σε απόσταση 16 χιλιομέτρων. Μετά την έβαλαν σε ένα όχημα και την μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο Ντουρσούν Οντάμπασι του πανεπιστημίου Εκατοστού Έτους και αφού έγινε η νεκροψία, μετά έθαψαν το παιδί στο νεκροταφείο Σαμπανίγιε της πόλης Βαν

Η θλιβερή πορεία μέσα στα χιόνια καταγράφηκε από το κινητό του θείου του,  Αμπντουραχμάν Τας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ