Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέχρι τον Οκτώβριο μελέτη για τα ταμεία ζήτησε ο Λαμπρόπουλος

02.08.2014 | 00:31
Εντολή για άμεση προώθηση της μελέτης για τα Μετοχικά Ταμεία έδωσε ο υφυπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος. Ο ΥΦΕΘΑ με έγγραφό του ζητά από τις οικονομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ να προχωρήσουν τάχιστα στην -μετά από διαγωνισμό- ανάθεση της μελέτης με μέγιστο κόστος τα 100.000 ευρώ.

Η μελέτη υπολογίζεται ότι θα υποβληθεί μέχρι τον Οκτώβριο και από τα συμπεράσματά της θα κριθούν πάρα πολλά και για το εφάπαξ και για τα μερίσματα και για πολλά άλλα θέματα.

Θετικό είναι ότι στο έγγραφό του ο Λαμπρόπουλος δεν δείχνει καμία πρόθεση να κατευθύνει την μελέτη προς τη λογική του “ενός ταμείου” αλλά αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγές από το περιβάλλον του συνιστούν ψυχραιμία και επισημαίνουν οτι απο το υπουργείο Οικονομικών έχουν συμφωνήσει στην “λύση μια μικρής περικοπής τώρα στο εφάπαξ και ανάλογα με το αποτέλεσμα της μελέτης να αποφασίσουν το “βάθος χρόνου εξορθολογισμού” που μπορεί να φθάσει τα 20 χρόνια”.

Αισιόδοξες απόψεις αλλά το θέμα είναι ότι εξαρτώνται από τη μελέτη…

Διαβάστε ακόμη:

"Λαγός" βγήκε από το θέμα με τις αρβύλες! Τι ανακάλυψαν ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΣ κι έγιναν πύραυλοι!Μετοχικά Ταμεία: "Ανακρίβειες που προκαλούν την λογική" - Καχυποψία αποστράτων


Όλο το παρασκήνιο και οι "διαβουλεύσεις" για τα Μετοχικά - Τι συμφωνήθηκε

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ