Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα Ερντογάν: Δεν θα ξεχάσουμε όσους προστάτευσαν πραξικοπηματίες

16.07.2018 | 20:55
«Το πραξικόπημα, μας έδειξε ποιοι είναι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Ερντογάν. Διεμήνυσε ότι δεν θα ξεχάσει «όσους προστάτευσαν πραξικοπηματίες» και ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να επιχειρεί κατά των γκιουλενιστών στην τόσο στην Τουρκία, όσο και στο εξωτερικό.

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα, απηύθυνε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση κοντά στη γέφυρα του Βοσπόρου, για τη συμπλήρωση δύο ετών από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Σε μια έμμεση αλλά σαφή αναφορά στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έφτασαν στην χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, ο Πρόεδρος Ερντογάν διεμήνυσε πως η Άγκυρα έχει δυνατή μνήμη και δεν θα ξεχάσει ποτέ όσους προστάτευσαν τους πραξικοπηματίες μετά την 15η Ιουλίου.

"Το πραξικόπημα μας έδειξε ποιοι είναι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε δυνατή μνήμη. Μπορεί να μην λέμε συχνά τι περάσαμε, αλλά ποτέ δεν το ξεχνάμε. Μας έδειξε την υποκρισία. Ξέρουμε ποιοι προσευχήθηκαν εκείνο το βράδυ για εμάς και ποιοι για την επιτυχία του FETO. Στο τέλος θα θυμόμαστε τη σιωπή όσων θεωρούσαμε φίλους μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους προστάτεψαν τους πραξικοπηματίες μετά τη 15η Ιουλίου. Ξέρουμε ποιος συνεργάστηκε με ποιον!», τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Λίγες ημέρες μετά τις πληροφορίες για απαγωγές φερόμενων ως γκιουλενιστών σε Αζερμπαϊτζάν και Ουκρανία, ο Ερντογάν, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις κατά της FETO, «τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό».

Με πληροφορίες από Sputnik και Daily Sabah
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ