Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο

17.04.2018 | 19:53
Μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο πρόεδρος τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Παράλληλα, έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε από το Καστελόριζο για την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά για τον κ.Τσίπρα:  "Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο».

«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε .το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο», σημειώσε ο κ. Μητσοτάκης.

Για να προσθέσει: «Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη».

«Η Ελλάδα», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης «δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ