Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μορφωτικό καψόνι" σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων - Σαγιονάρες δεν έχουμε βιβλία πουλάμε

27.11.2013 | 12:06
Μπορεί το ΓΕΣ να μην έχει ακόμη να δώσει σαγιονάρες στους νεοσύλλεκτους, μπορεί τα πουλόβερ να είναι είδος πολυτελείας εξαιρετικά δυσεύρετο στον Ελληνικό Στρατό ωστόσο φροντίζει με κάθε τρόπο για την μόρφωσή τους.

Όπως μαθαίνουμε στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Αυλώνα οι νεοσύλλεκτοι πέρασαν μια δύσκολη μέρα με πολύ άσκοπη ορθοστασία ,προκειμενου να ενημερωθούν για τα βιβλία που προωθεί εντός στρατοπέδων -με άδεια από τα Γενικά Επιτελεία- εκδοτικός οίκος.

Τα βιβλία με περιεχόμενο κυρίως στρατιωτικό πωλούνται στους νεοσύλλεκτους και στους στρατεύσιμους και όποιος θέλει αγοράζει βεβαίως. Όπως βέβαια έχει γράψει το Onalert κάποια απ΄ αυτά τα βιβλία πωλούνται σε τιμές ακριβότερες από τις τιμές που τα πωλούν άλλοι εκδοτικοί οίκοι εκτός στρατοπέδων! Αλλά αυτό φαίνεται οτι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη των επιτελών.

Το θέμα είναι ότι ο χρόνος των νεοσύλλεκτων είναι εξαιρετικα περιορισμένος και πρέπει η εκμεταλλευσή του να αφορά αποκλειστικά σε στρατιωτική εκπαίδευση -αν θέλουμε να ΄χουμε στρατό- ας αφήσουν τις αγωνίες για την μορφωσή τους σε άλλους.

Διαβάστε ακόμη:

Πωλήσεις βιβλίων εντός μονάδων με τιμές "αλμυρές" - Γιατί;





 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ