Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόσχα: ο Α/ΓΕΑ παρακολούθησε όρθιος το συρτάκι στην Κόκκινη Πλατεία!

05.09.2016 | 20:44
 Από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε τη Ρωσική Ομοσπονδία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από τη διοργανώτρια Αρχή του φεστιβάλ «Spasskaya Tower 2016», στο πλαίσιο του Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Κρεμλίνου της Μόσχας, Lieutenant General Sergey Khlebnikov και τον Γενικό Διευθυντή της Ρωσικής Κρατικής Εταιρείας Αμυντικών Εξαγωγών «ROSOBORONEXPORT», κ. Anatoliy Isaykin, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τον Αρχιμουσικό και τον Διευθυντή, του φεστιβάλ, Lieutenant General Valery Khalilov και κ. Sergey Smirnov, αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Μόσχα, κ. Ανδρέα Φρυγανά.

Επιπλέον, παρακολούθησε μέρος του φεστιβάλ «Spasskaya Tower 2016», όπου συμμετέχει η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, συνεπικουρούμενη από μέλη της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.


Μόσχα: Δείτε το συρτάκι της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κόκκινη Πλατεία! - ΒΙΝΤΕΟ

Μάγεψαν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες το κοινό στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας, που καταχειροκρότησε την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας να παιανίζει και να χορεύει συρτάκι. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ