Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να εκλέξει Πρόεδρο; Τι είπε ο Δένδιας και ποιος λέει ότι υπάρχει κίνδυνος

23.12.2014 | 16:38
Το συζητάνε στα “πηγαδάκια” οι βουλευτές μεταξύ τους. Το λένε σε δημοσιογράφους . Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ρωτήθηκε από δημμοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο κι έδειξε προβληματισμένος . Μπορεί η Χρυσή Αυγή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Και πόσο πραγματικά το επιθυμεί αυτό η κυβέρνηση.

Ο ΥΕΘΑ γνωστός για την μετωπική του σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή από την εποχή που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης , δεν είναι προφανώς απ΄ αυτούς που θα έβλεπαν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν αποκλείει τίποτα αλλά δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει στην τρίτη ψηφοφορία ναι ,μόνο και μόνο για να “εκθέσει” το πολιτικό σύστημα.

Άλλες απόψεις πάλι από την αντιπολίτευση υποστηρίζουν ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα είχε πρόβλημα να γεμίσει το “σακκούλι” με ψήφους από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες δηλώνει στο Onalert.gr:

“Νομίζω ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα “κοκκινίσουν” από ντροπή αν ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγεί ακόμη και ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης να εκφράζουν την δυσφορία και την δυσαρέσκειά τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο,όμως κανείς πλέον με το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.“Νομίζω ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα “κοκκινίσουν” από ντροπή αν ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγεί ακόμη και ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης να εκφράζουν την δυσφορία και την δυσαρέσκειά τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο,όμως κανείς πλέον με το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα”.

Από την άλλη πλευρά η ΧΑ , αποκλείει τα σενάρια. Παρόλα αυτά η “παραφιλολογία” και η “σεναριολογία” είναι σίγουρο ότι θα θριαμβεύσουν τις επόμενες πέντε ημέρες.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Υπέρ της εκλογής Σταύρου Δήμα 168 βουλευτές


"Αν βγει Πρόεδρος Δημοκρατίας το εργοστάσιο κλείνει"! Το απίστευτο για αμυντική βιομηχανία!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ