Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Η στολή στο πεζοδρόμιο δεν είναι χαλάρωση αλλά αποτυχία της ηγεσίας κ.Κωσταράκο"

14.03.2013 | 15:01
Πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την παρουσία στρατιωτικών με στολή στις διαδηλώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και αναλύσεις, όταν ένας πτέραρχος περιγράφει με εξαιρετικό τρόπο την ψυχολογία του στρατιωτικού που φορά τη στολή και κατεβαίνει στον δρόμο. Κι ας μην συμφωνεί όπως λέει ο ίδιος.

Απευθυνόμενος στον Α/ΓΕΕΘΑ που απειλεί με ποινές γράφει:

“Ο κάθε Κωσταράκος δεν καταλαβαίνει η κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, πώς ο κόσμος τών ΕΔ πιστεύει,όχι αδικαιολόγητα, πώς ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ έναντι άλλων κοινωνικών ομάδων, και η φυσική ηγεσία του ΔΕΝ τούς υποστηρίζει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα κατέβει,δυστυχώς, και με στολή σε διαδήλωση.

Η Στολή στο πεζοδρόμιο δεν είναι «χαλάρωση» όπως ισχυρίζονται κάποιοι ανεγκέφαλοι, είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ τών Ηγεσιών. Ο κύριος Κωσταράκος όφειλε μαζί με τους άλλους αρχηγούς να περάσει αυτό το μύνημα στούς ανεπάγγελτους πού παριστάνουν την πολιτική ηγεσία. Ο ένστολος ΔΕΝ ζήτησε να εξαιρεθεί από τα βάρη πού του αναλογούν αυτές τις δύσκολες ώρες, δικαιοσύνη ζήτησε και ΔΕΝ την βρήκε, δικαιολογεί λοιπόν τον εαυτό του στον καθρέφτη εν μέρει όταν βάζει την στολή, κακώς για μένα, και βγαίνει στο πεζοδρόμιο. Ο Ηθικός λοιπόν αυτουργός ειναι άλλος, και οι ευθύνες τεράστιες στις περίεργες μέρες πού ζούμε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Γιατί δεν είδατε πολλούς με στολή στη συγκέντρωση" - Εν ενεργεία απαντά σε απόστρατους

15.000 στρατιωτικοί έστειλαν μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί.ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

"Με στολή στο δρόμο" και με τις ευλογίες των απόστρατων οι στρατιωτικοί
 

 

ΣΧΟΛΙΑ