Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Να μπουν οι μετανάστες σε πλοία τώρα",προτείνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

13.08.2015 | 17:17

Άμεση μεταφορά των μεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί στα νησιά σε πλοία που θα βρίσκονται μεσοπέλαγα,προτείνει ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Την πρόταση αυτή  διατύπωσε ως θέση του κόμματός του ,αμέσως μετά από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Επίσης κράτησε αποστάσεις από θέσεις και απόψεις κυβερνητικών στελεχών σε θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία.

Η δήλωση Καμμένου:

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Συζητήσαμε ένα πλήθος θεμάτων που έχουν να κάνουν με την πορεία της Κυβέρνησης, με την πορεία της συμφωνίας - η οποία πρέπει να οδηγήσει σε διαγραφή του χρέους - και με προβλήματα τα οποία έχουν διαπιστωθεί ιδιαίτερα στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και στον τομέα της παιδείας.

Το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής έχει δημιουργήσει τεράστια θέματα στα νησιά. Η πρότασή μας, δηλαδή η άμεση μεταφορά των προσφύγων σε καράβια προκειμένου να μην παραμένουν - ιδιαίτερα την περίοδο αυτή - στα νησιά, δημιουργώντας πρόβλημα και στον τουρισμό των νησιών, αλλά και αποκτώντας πρόβλημα και οι ίδιοι όσον αφορά την επιβίωσή τους, είναι θέμα το οποίο αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Στα θέματα της παιδείας, πρωτοβουλίες που παίρνουν κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους. Θα υπάρχουν δηλώσεις της επικεφαλής του τομέα της παιδείας, της κ. Ξουλίδου και θα υπάρχει και παρέμβαση στον Πρωθυπουργό.

Η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων. Μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη διαγραφή του χρέους, μία συμφωνία, όμως, η οποία θα αποτελεί και την τελική λύση για το δράμα που έχει περάσει ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ