Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναύπλιο: Κόμβος προς τιμή του ήρωα πιλότου - Θα τοποθετηθεί ελικόπτερο του ΠΝ!

27.07.2016 | 14:35
 Δυο ημέρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του ήρωα πιλότου του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά, ο δήμαρχος Ναυπλιέων ανακοινώνει την μετονομασία του κόμβου Αγίας Ελεούσας στο Ναύπλιο σε "Κόμβος Κωνσταντίνου Πανανά".Στην περιοχή θα τοποθετηθεί ως μνημείο για το πλήρωμα του ελικοπτέρου που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο, ένα ελικόπτερο ίδιου τύπου, για να θυμίζει την θυσία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr η ιδέα τέθηκε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πανό Καμμένο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ναύπλιο όπου βάπτισε το παιδί του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell 212 .

Ο κ. Κωστούρος πρότεινε επίσης στο υπουργό να τοποθετηθεί στον κόμβο ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υπουργός άκουσε με μεγάλη προθυμία την ιδέα και εξέφρασε με ενθουσιασμό την θέληση του να την πραγματοποιήσει αποτίοντας έτσι φόρο τιμής ο ίδιος αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό στον αξιωματικό που χάθηκε εν καιρό ειρήνης αλλά σε συνθήκες πολέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες ώστε στο σημείο να τοποθετηθεί ελικόπτερο ιδίου τύπου (Agusta Bell 212) με αυτό που έχασε την ζωή του ο Κωνσταντίνος Πανανάς.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί επίσημο αίτημα στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας και μετά την αποδοχή του αιτήματος θα κανονιστούν και οι λεπτομέρειες των απαραίτητων εργασιών που θα πρέπει να γίνουν στο σημείο. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ